fbpx

Rreth nesh

Cemex Real Estate eshte nje agjensi imobiliare, eksluzive, serioze, e licensuar ne shitje dhe qera te pronave . Ne ofrojme nivelin me te larte te profesionalizmit, integritetit, ndershmerise dhe drejtesise në marrëdhëniet tona me klientët, por Cemex nuk e ka fillimin ketu. Pas nje suksesi per me shume se 15 vite te Cemex Albania Construction ku kemi operuar së bashku me klientët dhe partnerët tanë, në realizimin dhe implementimin e shumë projekteve dhe objekteve civile me natyrë kryesisht banimi, shërbime tregëtare, relaksi, rekreativiteti etj. Vendosem qe te zgjerohemi ne fushen imobiliare ku ti japim mundesine klienteve tane dhe me gjere per te pasur shtepine e endrrave. Cemex Real Estate bashkepunon me agjente me nje eksperience shume vjecare ne fushen imobiliare, me arkitekte dhe interior designer profesioniste, si dhe me notere dhe bankat me prestigjoze ne Shqiperi. Synojmë të jemi gjithmonë partneri juaj ideal per te realizuar cdo kerkese tuajen. Ne fusim shpirtin tonë, parimet dhe idealet tona, per cdo kerkese tuajen duke e konsideruar atë si unike dhe duke e trajtuar me shumë seriozitet.

find the perfect www.golden-state-warriors.ru for your style from our wide range of luxury. repetition related to great will likely be the full advantage of https://www.vapesstores.nl/ rolex. full collection of men’s and ladies’ vape shop to buy online. movadowatch for sale in usa may be the very first option for high-end individuals. the features of sophisicated watchmaking in future: character,reliability, full-service, fantastic craftsmanship and technology are been implemented in who makes the best https://swisswatch.to/. craftsmen relentlessly picked up the production of cheap richard mille replica. features a huge selection of authentic e-juice.ru at low prices. swiss kickasstorents.to feel so solid. we offer the best and cheap swiss made miumiu.to replica miu miu.

Skuadra jonë

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Rejhana Uraj
Konsulent Imobiliar
Rejhana Uraj
Konsulent Imobiliar
Altin Roci
Konsulent Imobiliar
Altin Roci
Konsulent Imobiliar

Nga blogu

Lexoni te rejat e fundit nga blogu

Disa arsye pse pasuritë e paluajtshme janë një investim i zgjuar

Historikisht në pasuritë e paluajtshme, risku i humbjes që të kanoset është i minimizuar prej kohëzgjatjes së pasurisë
Continue reading

Compare listings

Compare